​Personlig træning

Hvad er personlig træning - Og hvorfor du burde vælge det

​Personlig træning er den fineste ydelse jeg kan tilbyde her hos Dintræner.

Når du er i et personlig trænings forløb, har vi de bedste forudsætninger for at få dig i mål. 

Med personlig træning har du 1-3 sessioner med mig nede i træningscenteret af en times varighed per gang hvor jeg kan optimere din teknik, få fuld udbytte af træningen og udvide din trænings viden og horisont. Derudover er personlig træning aldrig kun styrketræning. Det handler også om opbygning af selvtillid, selvværd og personlig udvikling. 

Vi finder vejen sammen - Du og jeg er et team ​

En god relation, og et godt samarbejde er et nøgle element i et forløb hos mig. ​Forløbet starter med en uforpligtet samtale, hvor du fortæller mig om dine målsætninger. Derefter laver vi en plan, der giver der de bedste forudsætninger for at komme i mål, der tager hensyn til hvordan din hverdag er struktureret. Under forløbet, vil jeg så vidt som muligt uddanne dig og give dig alle de værktøjer der er nødvendig for selvhjælp. Ellers er der 24/7 kontakt mulighed hvis spørgsmål skulle opstå, hvor jeg svare hurtigst muligt. 

Du er kun få klik fra første skridt mod dine mål - Og så til en god pris

Er du klar til at omlægge din hverdag, men i dit tempo? Er du klar til en træner der sætter dig og dit potentiale i første række for at opnå de målsætninger du skulle ha? Har du tænkt at det med styrketræning kunne være noget for dig? Så hop ned på min kontaktformular længere ned på siden. Jeg glæder mig til vores første samtale. 

FAQ - personlig træning

Hvor holder jeg til henne? ​

​Jeg træner mine klienter i Rødovre fitness club, på Tæbyvej 7-9, 2610 Rødovre. 

Et dejligst fitnesscenter med masser plads til alle, og afdelinger hvor du vil opleve at de mennesker der er i det samme lokale som dig, er lige så langt i deres trænings karrier som du er. 

Er der noget omkring kosten i forløbet?

Jeg er uddannet kostvejleder fra fitness Institute, og i mine forløb får du alt den rådgivning og alle de værktøjer der er nødvendige for at få dig tættere på dit mål, med kosten som medspiller.  

Book nu!​

Udfyld kontaktformularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt og planlægger en uforpligtet samtale

 
 
 
Erfaring: * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dintræner

Information

Dintræner

CVR: 40786031

Kontakt mig

E-mail: kontakt@dintraener.dk

Telefon: 61 78 92 31

Start din fitnessrejse!

Kontakt mig for yderligere information om personlig træning.