​Personlig træning online

Hvad er personlig træning online - Og hvem burde vælge det

​Personlig træning online er en ydelse så magen til personlig træning som muligt, bare uden fysiske sessioner i centeret med mig. Med personlig træning online, udarbejder vi en træningsplan der passer ind i din hverdag og giver dig de bedste forudsætninger for at komme i mål med det du gerne vil. derudover får du den nødvendige kostvejledning der for dig tættere på din målsætning. 

Personlig træning online er for dig der gerne vil have mig som træner, men du bor for langt væk til at det giver mening. Derudover henvender personlig træning online sig også til dig, som har nogle års erfaring med styrketræning, og ikke føler behovet eller trygheden ved at have sessioner med mig hvor jeg optimere din teknik. 

Personlig træning online - Hvad indeholder ydelsen

Du kommer igennem det samme som hvis du havde et fysisk forløb, bare uden vi ser hinanden i centeret. Med personlig træning online for du træningsplan og kostvejledning. Derudover har vi et ugentlig check in over telefonen, hvor vi snakker om hvordan det går, løser eventuelle problemer eller forhindringer og du generelt bliver coachet i den rigtige retning af din målsætning. Med personlig træning online får du også video feedback af dine løfte teknik hvis du oplever en øvelse der bringer dig udfordringer eller du bare gerne vil have min mening om din teknik. 

Kan du bruge personlig træning online - Og hvad med prisen

Hvis du er interesseret i personlig træning online og du gerne vil vide mere, så udfyld kontaktformularen i bunden af siden. Personlig træning online er billigere end personlig træning, da vi ikke ses nede i centeret. Det skal dog siges, det ikke er alle jeg anbefaler personlig træning online til. Jeg ønsker at både du og jeg for den bedste oplevelse med vores forløb, så til vores uforpligtet samtale kommer jeg med min anbefaling om produktet er noget for dig. 

Book nu!​

Udfyld kontaktformularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt og planlægger en uforpligtet samtale

 
 
 
Erfaring: * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dintræner

Information

Dintræner

CVR: 40786031

Kontakt mig

E-mail: kontakt@dintraener.dk

Telefon: 61 78 92 31

Start din fitnessrejse!

Kontakt mig for yderligere information om personlig træning.