Makker træning ​

Hvad er makker træning - Og hvad kan det​

Makker træning er et forløb hvor du og en ven/kæreste/ægtefælle/fætter/kusine eller anden relation for den samme opmærksomhed som med personlig træning, men i kommer til sessionerne i fitness centeret med mig sammen. Makker træning giver jer chancen for at motivere og udfordre hinanden til at komme tættere på jeres målsætning hver uge. Ud over at være super sjovt at være to på rejsen, kan det give en tryghed at have en ven ved sin side hvis man i forvejen er lidt nervøs over at komme i et fitness center. 

Hvordan bliver makker træning håndteret - Og hvad med prisen

​Med makker træning for du den samme service som hvis du fik personlig træning, bare med en makker ved din side. Du som individ er stadig i fokus i forløbet med de potentialer du har for at komme i mål, og en plan struktureret efter din hverdag. Makker træning er billigere end personlig træning, da vi slår to fluer med et smæk nu i er i centeret hos mig samtidig. 

FAQ - personlig træning

Hvor holder jeg til henne? ​

​Jeg træner mine klienter i Rødovre fitness club, på Tæbyvej 7-9, 2610 Rødovre.

Et dejligst fitnesscenter med masser plads til alle, og afdelinger hvor du vil opleve at de mennesker der er i det samme lokale som dig, er lige så langt i deres trænings karrier som du er.

Er der noget omkring kosten i forløbet?

Jeg er uddannet kostvejleder fra fitness Institute, og i mine forløb får du alt den rådgivning og alle de værktøjer der er nødvendige for at få dig tættere på dit mål, med kosten som medspiller.

Book nu!​

Udfyld kontaktformularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt og planlægger en uforpligtet samtale

 
 
 
Erfaring: * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dintræner

Information

Dintræner

CVR: 40786031

Kontakt mig

E-mail: kontakt@dintraener.dk

Telefon: 61 78 92 31

Start din fitnessrejse!

Kontakt mig for yderligere information om personlig træning.