Hybrid personlig træning / online coaching

Hvad er hybrid personlig træning / online coaching - Og hvem burde vælge det

Hybrid personlig træning / online coaching er for klienten der vil lidt af begge dele. I denne forløbs type får du både de tekniske og coachene trænings timer med mig i fitness centeret, og uger hvor du ikke skal se mig men jeg er med på sidelinjen fra en online platform. Der vil være to uger om måneden hvor du ser mig fysisk, og to uger hvor prøver at træne selv og arbejde de værktøjer vi har talt om samtidig med du får feedback fra mig online. Den typiske klient der vælger dette forløb har en smule trænings erfaring, bor langt væk fra min lokation, eller bare gerne vil have en personlig træner til en billigere pris. 

Hybrid personlig træning / online coaching - Hvad indeholder ydelsen

​Hybrid personlig træning / online coaching indeholder minimum to træningspas med mig i fitness centeret om måneden, træningsprogram skræddersyet til dit niveau og tilgængelighed, kostvejledning der passer ind i din hverdag, ugentlig check in der over online platform, 24/7 kundeservice.     

Kan du bruge hybrid personlig træning / online coaching - Og hvad med prisen

Hybrid personlig træning / online coaching kan bruges af de fleste klienter. Den eneste forskel der kunne være fra personlig træning 1:1 hver uge er at man kan forvente at fremgangen går lidt langsommer i træningen da der er to uger mellem vi ser hinanden. Jeg coacher så godt jeg kan med videoer og feedback til check in, men det er bare ikke lige så nemt som når man er i samme lokale. Prisen på dette forløb er billigere en​d personlig træning 1:1 hver uge, du kan finde priserne oppe i hovedmenuen. 

Book nu!​

Udfyld kontaktformularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt og planlægger en uforpligtet samtale

 
 
 
Erfaring: * 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dintræner

Information

Dintræner

CVR: 40786031

Kontakt mig

E-mail: kontakt@dintraener.dk

Telefon: 61 78 92 31

Start din fitnessrejse!

Kontakt mig for yderligere information om personlig træning.